zaterdag 7 augustus 2010

Las Vegas - België

Ook op zondag zijn we nog een dag in Las Vegas. De dag begint met lang slapen. Daarna gaan we zoals "echte" toeristen op de hop-on hop-off bus: pokkeduur en echt oppervlakkig. Deze bus brengt ons wel naar het beroemde Las Vegas welcome bord... op 200 meter van ons hotel. We stappen op verschillende plaatsen af om de "bezienswaardigheden" - allemaal hotels - te bezoeken. Het is al na 4 uur als we terug zijn in ons hotel. We gaan nog even zwemmen en daarna doen we nogmaals de Strip (te voet). We pikken de show van Tresure Island en uiteraard de beroemde fonteinshow van Palazzo hotel (opnieuw) mee. Op muziek van Bocelli (con te partiro) sluiten we aan de fontein onze vakantie af... Kan het symbolischer?

Ja, over de maandag kunnen we kort zijn: we zitten op het vlieg richting België... Het inleveren van de wagen verloopt heel soepel: gewoon de sleutels afgeven. Geen enkele opmerking en dat terwijl we er 31 dagen in geleefd hebben. Wat een verschil met IJsland. Ook op de luchthaven gaat alles veel vlotter dan in België: Instappen in Las Vegas en Chicago samen duurt minder lang dan uitstappen in België...

Beide landen wisten ons te boeien en we zagen veel moois... Besluiten in enkele woorden is moeilijk maar we blikken tevreden terug.

Tijd om de foto's en video's te verwerken... Dat wordt een enorme opdracht!